Boeken

“Wauw— alleen maar complimenten gehad. De hele avond staan dansen! Een verademing vergeleken met al die DJs op onze feestjes. Komen jullie volgend jaar terug?”

 

Niet Dringen speelde op het gala van hun dispuut.

 

“Ontzettend bedankt voor jullie optreden op mijn feestje! Het was precies zoals ik wilde met leuke vrienden en een superband. De vele leuke reacties achteraf over jullie optreden zeggen genoeg. Nogmaals dank, het was super de super !!! Annet”

 

Niet Dringen speelde op haar verjaardagsfeest.

 

“Heej band, het was super helemaal top!!!! Hele leuke reacties gehad. ! Samantha”

 

Niet Dringen speelde op haar feest.

 

“Superlekker gespeeld mensen, het was een topavond! Bedankt!” 

John, bassist bij de band Let But Sit, was bij éen van onze optredens.

 

“Hallo topmuzikanten, wij willen jullie nog even bedanken voor de fantastische avond die wij dankzij jullie niet geringe inbreng hebben beleefd. Het is voor ons een dag geweest waar we  nog heel lang met veel plezier op terug kunnen kijken !!!!!  Allemaal bedankt het was TOP !! Groet Edwin en Sandra” 

Niet Dringen speelde op hun bruiloftsfeest.

 

“Wij hebben genoten van jullie muziek!! Echt top, ontzettend bedankt voor de sfeer die jullie brachten. En ‘ terug naar Terschelling’ was natuurlijk een geweldige verrassing ( ook al werden we eerst even weggeroepen, maar we kwamen snel terug hollen hoor!). Liefs Hanneke en Marten.”


Niet Dringen speelde op hun feest.

 

“Jongens bedankt voor jullie bijdrage aan het geweldige feest wat ik had voor mijn verjaardag, zonder jullie had het niet zo gezellig geweest. En wat een aanwinst is jullie nieuwe zangeres. Helemaal te gek! Bedankt! Petra” 

Niet Dringen speelde op haar verjaardagsfeest.

 

“Hee jongens, nog hartelijk bedankt voor jullie optreden op onze bruiloft. Echt top! Heb echt heel veel positieve reacties over jullie gehad. En Cees, “poep op je hoofd” was echt cool!! Liefs Renée”

Niet Dringen speelde op hun huwelijksfeest.


Kom een keer kijken bij een van onze optredens of op donderdag in onze repetitieruimte in Weesp (10min van Amsterdam).

Via onderstaand formulier vind je verzoek de snelste weg naar ons!

Naam *

E-mailadres *

Onderwerp

Bericht

We beschikken over een bescheiden eigen PA-systeem (zaalversterking) en een kleine lichtset, die geschikt zijn voor kleinere zalen.
Voor grotere zalen en optredens in de buitenlucht is een grotere PA benodigd. Wij hebben hierover gunstige afspraken met diverse leveranciers.

Klik hier voor onze rider of bel meteen even, dat is nog sneller..!

visitekaartje