Wij bestaan dit jaar 20 jaar: reden genoeg voor een mooi jubileumfeestje in ons eigen Weesp!

Een stukje historie:
Niet Dringen bij de Uitgang, de volledige naam van de band, werd in 1994 opgericht door Weesper Jeroen van Amerongen. Niet Dringen is sindsdien uitgegroeid tot lokale coverband die regelmatig optredens verzorgt bij evenementen of partijen. Recent stonden zij voor 3000 man op het Grote Plein tijdens Sluis- en Bruggenfeest en maakte van de zaterdagavond een mooi feest.

De band heeft door de loop der jaren verschillende bezettingen gehad, maar Weesp was altijd een belangrijke verbindende factor binnen de groep. Nog steeds bestaat het merendeel van de band uit Weespers.

Om deze reden organiseren wij op vrijdag 4 april een feestavond in de City of Wesopa in Weesp.
Het belooft een speciale avond te worden, waarbij veel oud-leden gastoptredens zullen geven en weer voor één avond mee zullen spelen met de band.

De avond start om 20.00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen aan de deur of nu al te koop via facebook.com/nietdringen/