Op koninginnedag voor het eerst een optreden in cafe De Natte Krant. Prachtig sfeervol doch compacte kroeg aan de Vecht. Men keek wat verbaast op toen we toch met veel spullen aankwamen, maar ja we zijn met 7 man en een gehele geluidsinstallatie en licht. Wij vroegen ons ook wel even af hoe we dat gingen oplossen. Maar het grappige is dat het altijd past.

Zie bijvoorbeeld hier hoe Jeroen z’n drums geraffineerd rond een tafel heeft gemoffeld, en Ray en Sander samen precies 1 vierkante meter delen ;)

Geen plek voor de PA? Dan maar op de piano…die ook uitstekend van pas kwam als Cees en Steffen even geen noten te spelen hadden, lekker leunen.

Rond 1715 even een soundcheck. Jeroen bleek weinig last te hebben van de tafelpoten…hoewel hij wel wat zenuwachtig was over de stem van Gertjan.

Die smste ‘s-ochtends al dat hij erg last van plotselinge verkoudheid had, maar na inname van een paar kilo homeopathische kruidenvrouwtjes bleek de man het toch 3 sets lang vol te houden. Wel even een paar nummers omgewisseld voor makkelijkere, maar toch..goed werk.

Niet op de foto’s, wel aanwezig: Milja. Voelde zich comfortabel op het podium, moest af en toe wat ‘meezingers’ verzoeken van de microfoon af te blijven, en zocht regelmatig vuurwerk op door het duet met Gertjan aan te gaan. Publiek vond het heerlijk.

Paar nieuwe nummers geprobeerd waaronder C’est Une Belle Histoire en Angels dat we laten eindigen in Hey Jude van de Beatles. Allebei mogen ze blijven want er werd lekker gedanst. Op Belle Histoire zelfs geschuifeld…dat we dat nog mogen meemaken.

Grote afwezige gisteren was ‘Poep in je Hoofd’, maar dat maken we de volgende keer wel weer goed :D

Natte Krant bedankt! We komen graag terug!